Moja korpa
din
Magnall® Sleep

Šta je Magnall® Sleep?

Magnall® Sleep je jedinstvena formulacija magnezijuma sa melatoninom, aktivnim oblikom folne kiseline i vitaminima B6 i B12, i pomaže da se eliminišu simptomi nesanice i poremećaja spavanja.

Magnall® Sleep blagotvorno deluje na spavanje kod osoba koje su pod stresom, rade u smenama, menjaju vremenske zone, kao i kod starijih osoba.

Magnall® Sleep dejstvom na cirkadijalni ritam (ciklus spavanja i buđenja) ispoljava trostruki efekat:

1. Olakšava vam da brže zaspite
2. Poboljšava trajanje i dužinu, kao i kvalitet sna
3. Budite se odmorniji

Magnall® Sleep je u formi kapsula koje su biljnog porekla i ne sadrži gluten. Pakovanje sadrži 10 kapsula.

AKCIJA! Na poručena 2 x Magnall Sleep i dobijate Magnall masku za spavanje kao poklon! Slatki snovi!

Koje su prednosti Magnall® Sleep-a?

Metabolizam:

Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i regulaciji hormonske aktivnosti. Kompleks vitamina B pomaže u metabolizmu masti, ugljenih hidrata i proteina.

Energija:

Magnezijum i folna kiselina doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti, a zajedno sa kompleksom vitamina B doprinose stvaranju energije za naredni dan.

Mišići:

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji mišića, kao i mišićnoj relaksaciji. Bez magnezijuma naši mišići bi bili u stalnom stanju kontrakcije.

Nervni sistem:

Magnezijum i kompleks vitamina B doprinose normalnoj funkciji nervnog sistema. Melatonin može doprineti neuroprotektivnom efektu kod hroničnog nedostatka sna.

Kontrola spavanja

Melatonin vam omogućava da skratite vreme uspavljivanja i ublaži simptome jet leg-a (cirkadijalna desinhronizacija u organizmu čoveka, nastala kao posledica letenja avionom, kroz više časovnih zona, najčešće nakon međukontinentalnih letova).

Melatonin i magnezijum imaju uticaj na kontrolu termoregulaciju vašeg tela, što je veoma važno u regulaciji cirkardijalnog ritma.

Upotreba

– 1 kapsula dnevno, 2 sata pre odlaska na spavanje.