Moja korpa
din
Poručivanje

Magnall Cardio

(1 рецензија корисника)

497 din

Magnall Cardio zbog svog jedinstvenog sastava utiče i na krvne sudove tako što povećava elastičnost krvnih sudova i doprinosi smanjenju rizika za nastanak srčanog i moždanog udara.
Pakovanje: 30 kapsula

Опис

Magnall® Cardio je formulacija magnezijuma, vitamina B6 i vitamina K2, koja pruža podršku vašem srcu i krvnim sudovima u obavljanju fizioloških funkcija.

Preporučuje se kod osoba sa kardiovaskularnim tegobama, dijabetesom tipa 2, kao i kod sportista i osobama pod velikim fizičkim naporom, takodje i svim osobama koje brinu o zdravlju svog srca i krvnih sudova.

1 рецензија за Magnall Cardio

  1. Zoran

    Obećvajući proizvod kao i svi artikli koje ova firma nudi…Iako je sajt konkretan ima jedan bedostatak u opisu prtoizvoda a to je sadržaj nutricionističkih faktora…Konkretno ne zna se koji magnesium se koristi (mag.citrat ili hlorid ili drugi oblici),kao ni količina istog u dnevnoj ili pojedinačnoj dozi…Nadam se da će se to ispraviti i sve pohvale za ove artikle ….Veljić Zoran iz Bara i u ime firme „TD-MED“-Bar koja se bavi uvozom suplemenata…Nadam se da će ovi proizvodi biti uskoro zastupljeni i na tržištu i apotekama diljem Crne Gore.

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *