Moja korpa
din
Poručivanje

Magnall Immuno

(1 рецензија корисника)

648 din

Preporučuje se osobama koje imaju intenzivne treninge, koji rade teške fizičke poslove, za vreme bolesti, naročito kod hroničnih bolesnika. Neophodan je za reproduktivno zdravlje muškarca, za sintezu hormona testosterona, kao i za žensko reproduktivno zdravlje i period menopauze. Magnall Immuno je u formi kapsula koje su biljnog porekla i ne sadrži gluten.
Pakovanje: 30 kapsula.

Опис

Magnall® Immuno kao formulacija magnezijuma i cinka, pomaže organizmu u održavanju normalne funkcije imunog sistema, održavanju zdrave funkcije mišića, u periodu oporavka od bolesti, kod teške fizičke aktivnosti, omogućava proizvodnju energije kako bi vašem organizmu obezbedilo normalno funkcionisanje.

Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem.

1 рецензија за Magnall Immuno

  1. Zoran

    Dali bismo ocenu 5 zvezdica i zbog sjajnog opisa ,ali nas zanima struktura nuticionističkih faktora (koliko čega ima ) kao i konkretniji opis koji se magnezijum koristi…U svakom slučaju artikal svakom preporućljiv !Nadamo se da će se traženo uskoro i publikovati i da će ova firma izbaciti još dobrih imuno modulatora poput Liposomalnog Vitamina C

Додај рецензију

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *